O nama

Slastičarnica Lucijana osnovana je 2003. godine pod vodstvom mlade slastičarke Lucijane te svoju djelatnost obavlja na dvije atraktivne lokacije grada Zaprešića: Trg dr. Franje Tuđmana 2, Trg žrtava fašizma 17.

Znanje, marljivost i upornost od samog početka za Lucijanu su bili najbolji recept za uspjeh i napredak, a na sve to ona kaže : „ Moj cijeli život sažimaju četiri kratke riječi: obitelj, ljubav, rad i sreća. Znam da mi to daje snagu. Godine 1995. kada sam upisala školu kolači su se zaljubili u mene i ta uzvraćena ljubav traje sve do danas.”

Trudimo se iz dana u dan pružiti svim našim kupcima sve najbolje od slatkoga programa te im izaći u susret i udovoljiti sve želje. Povjerenje i pohvale naših kupaca kao i kvaliteta naših slastica nama su njavažniji recept za daljinji napredak. Sve naše slastice izrađene su ručno od prirodnih i kvalitetnih namirnica kako bi naši proizvodi bili privlači i ukusni kupcima.

Od široke ponude naših slatko –slanih slastica izdvojili bi naše slasne prutiće (punjene i prazne), brioše, zaprešić tortu, te neizostavna ljetna slastica – sladoled raznih okusa.

Narudžbe primamo svakodnevno za razne prigode i prilike kao što su krstitke, rođendani, pričesti, krizme, svadbe, goišnjice te ostale prigode.

Misija

Usavršavati se i proširiti poslovanje na zapadni dio grada Zagreba

Visoki standardi

Usavršavanje

Odgovornost

Zadovoljni kupci

Osoblje slastičarnice Lucijana

Možete nam se obratiti za savjete i želje, a mi ćemo ih se potruditi izraditi. Mladi i poduzetni tim slastičarnice će Vas razveseliti.

Osoblje će Vam ponuditi i katalog s velikim brojem fotografija i ideja. Htjeli bi naglasiti da je kvaliteta naš recept, a za to se brinu mladi i ambiciozni slastičari slastičarnice *Lucijana*.